Гришо: Липсваш ми, тенис! Ще се справим заедно!

  • 03 май 2020, 13:29
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%be%d1%80

Григор Димитров сподели колко много му липсват мачовете и състезателната тръпка. Българският тенисист публикува емоционален пост в социалната мрежа "Инстаграм". В него той благодари на тениса за всичко, което му е дал, както и на семейството си за ценните уроци. 

Ето какво написа Димитров:

"Докато времето минава, не мога да не мисля колко много ми липсва да се състезавам...Липсва ми подготовката, липсва ми да шофирам до стадиона, липсват ми пеперудите в стомаха, когато обявяват името ти на централния корт, когато мачът започва и за минута чувстваш, че светът спира и всичко, за което мислиш, е този момент...

Толкова съм благодарен на този спорт, той ми даде всичко, което можех да си пожелая (да, понякога и разочарования) и ме научи на неща, които излизат извън границите на спорта. Предизвиква ме! Благодаря ти! Липсваш ми, тенис! Благодарен съм на родителите ми, че отрано ме научиха на толкова ценни уроци! Трябваше да порасна бързо, но по пътя се научих как да прощавам, как да обичам, как да бъда постоянен и да се справям в живота с усмивка!

Можем само да се поучим от това време и след това да станем по-добра версия на самите себе си! Нека да се обичаме и да бъдем мили едни към други!

Изпращам любовта и подкрепата си към всички! Ще се справим с това заедно!"