Гурбетчии организират музикално парти на стадиона в Крупник

  • 12 август 2019, 20:02
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium %d0%9a%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%bd%d0%b8%d0%ba %d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bd%d0%b8%d0%ba 2017

Музикално пътешествие във времето очаква жителите на симитлийското село Крупник благодарение на инициативата на гурбетчии от селището. Различни стилове музика ще звучат в населеното място, а сцената за музикалния ретро маратон ще е на стадион „Арена-Крупник“. Организаторите, които работят и живеят в Лондон, се надявт да се получи едно незабравимо парти. Събитието ще е на 17 август от 21,00 часа. Всеки, които обича музиката и танците, е добре дошъл на празника в Крупник, който се провежда за първи път.

Идеята за него се зародила около Нова година, когато обикновено се прибират гастарбайтерите. Тогава направили в местния ресторант подобно ретро парти. Харесало им, но искали да бъде по-мащабно. И решили да го направят на стадиона, за да се съберат повече хора да потанцуват и се повеселят. Входът е свободен. Провеждането на събитието е получило подкрепата и на кмета на община Симитли – Апостол Апостолов.

DJ Алексей, който е от Крупник, е подготвил много изненади с избрани песни от 70-те, 80-те, 90-те години, както и най-новите хитове, ще има музика за всеки вкус, за всяка възраст. Кметът на селото - Ваня Чакалска, се надява партито да привлече гости от населените места в цялата община.