Жива музика, танци и филми на Боровинкови нощи край Троян

  • 13 юли 2019, 19:16
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d1%85%d0%b8%d0%b6%d0%b0 %d0%b0%d0%bc%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%86%d0%b0

Под ритмите на живата музика и танците, всички посетители фестивала "Боровинкови нощи" край хижа Амбарица ще могат да се насладят и на подбрани късометражни филми от цял свят и България. Събитието ще се състои на 26-ти юли, петък, от 21:00 ч. до 23:00 ч.

Ето част от програмата:

"Seen" на режисьорите Петър Бояджиев и Николай Драганов - уникална история със забележителен визуален монтаж, преплитащ всевъзможните нива на комуникация през модерните технологии. Как обаче променят те взаимоотношенията ни?

Ще се върнем някъде 15 години назад с 2 филма. Единият, от Нова Зеландия, ще ни отведе в една лятна нощ на един паркинг и две коли. Чуденето на двете момчета как да убият скуката бива грубо прекъснато от момиче в другата кола, което им показва среден пръст. Как децата отработват ситуации, в които чувства емоции като големите?

Другият филм, от Обединеното кралство разказва за един човек, който на всеки концерт много държи да е първият, който ще започне да пляска. Това обаче не остава незабелязано и един пианист ще реши да му даде урок.

Ще покажем и един филм от Испания, отново изигран брилянтно от деца. Между тях ще възникне спор. Едното хлапе твърди, че има тунел във времепространството в двора на училището, а неговия приятел твърде, че това са пълни глупости. И двамата ще стигнат докрая, за да докажат техните разбирания.

Пълната програма може да видите на http://kinematograf.bg/events

Вход СВОБОДЕН