Казанлък с фотоконкурс за есенни мигове

  • 15 октомври 2018, 16:24
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%9a%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%bb%d1%8a%d0%ba7

Фотоконкурс „Есенни мигове в Казанлък" стартира днес, обявиха от общината в Града на розите. Гласуването за най-харесваната снимка ще продължи до 12 ноември 2018 г., понеделник, 10.00 ч. сутринта. До тогава от общината очакват любителски фотографии на красиви есенни моменти от града във Фейсбук профила на Общината „Община Казанлък – Долина на рози и траки".

За да видите Вашите снимки там трябва да бъдете приятел на профила на Община Казанлък във Фейсбук. Ако още не сте – направете го, съветват от общината. Можете да се включите в надпреварата за най-оригинална есенна фотография от Казанлък и като изпратите Вашите снимки на електронен адрес - k.sabitia@abv.bg, с бележка „за фотографски конкурс".

Успешният фотоконкурс с красиви гледки от Казанлък през лятото окуражи много от Вас да се свържат с Община Казанлък за изява на своите фотографски и откривателски постижения на очарователни местенца от Града на розите. Важно е Вашите снимки да разкриват добре познати, разпознаваеми места за казанлъчани. Максималният брой фотографии за участие отново е до 3, като всяка изпратена снимка трябва да съдържа:  две имена и телефон за връзка, а по желание на автора – кратък коментар за заснетото, уточняват още от общината.

Резултатите ще бъдат обявени на 19 ноември 2018 година в профила на Община Казанлък във Фейсбук, като победителят ще бъде лично уведомен със съобщение.

Всеки от приятелите на Община Казанлък във Фейсбук ще може да се наслади на кандидат-фотографиите за №1 в есенния фотоконкурс и да харесва повече от една снимка. Победител ще е фотографията с най-много харесвания.