Кичка Петкова се кандидатира за втори мандат в Чирпан

  • 04 юли 2015, 14:17
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52a58f7dd17cb

 Досегашният кмет на община Чирпан Кичка Петкова  е кандидатът на БСП  за втори мандат. Tова реши четвъртото заседание на 20-та конференция на социалистите. Те гласуваха и 11 кандидати за кметове на населени места. 


„Реализираната политика от кметския екип е изключително важна и с дълготрайно влияние за положителното развитие на общината”, подчерта Генов, председател на местния клон на БСП. Той разказа в детайли постигнатото за възрастните хора, децата, инфраструктурата, транспорта, сигурността, културата, бизнеса, сметосъбирането, здравеопазването и работата по европейски проекти. 


От издигнатите кандидати за законодателната власт в Чирпан гласувани бяха 21, като водач ще е Кичка Петкова, решиха още социалистите. Те изслушаха отчетния доклад на председателя на групата съветници Даниела Драгиева и препоръчаха в следващия мандат местните функционери на левицата да са по-активни в политическите си изказвания. 


Предстои общинския партиен съвет да приеме предизборна платформа за следващите 4 години местно самоуправление, както и Националният съвет на БСП официално да утвърди кандидатурата за кмет на община Чирпан.