Кмет даде първото интервю на ученическо радио

  • 22 октомври 2020, 14:23
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 5f8ed6015d801

Членовете на клуб „Млад журналист“ и клуб „Млад фотограф“ от СУ „Васил Левски“ Хасково и техните ръководители се срещнаха с кмета на община Хасково Станислав Дечев, по повод предстоящия старт на училищното радио „Васил Левски“. 

Бъдещите журналисти и фоторепортери се запознаха с работата на кмета, презентираха програмата на ученическото радио и направиха първото си интервю именно със Станислав Дечев.

Радио „Васил Левски“ ще излъчи първата си програма по повод Деня на народните будители. Затова и първият въпрос към кмета на Хасково беше как се е празнувал Денят на будителите, когато той е бил ученик.

Други запитвания към градоначалника са още: Какво работи кметът; Каква е сега епидемичната обстановка в Хасково и може ли отново да се премине към дистанционно обучение; Какво предстои да бъде направено в Хасково, за да стане по-красив градът; както и много други.

От своя страна Станислав Дечев пожела на децата много успехи и излъчванията на радио "Васил Левски" да продължат и след като те завършат училище.

 

Националният конкурс „Кмет на годината“ 2020 вече тече. Гласувайте за своя кмет на kmetnagodinata.bg.