Кметът на Гюргево встъпи в длъжност с куп подаръци и поздравления

  • 24 юни 2016, 08:45
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 2e0aed68 f27e 29ef

В сградата на oбщина Гюргево се проведе официална церемония по повод встъпването в длъжност на Николае Барбу като кмет след преизбирането му на този пост.


На събитието присъстваха зам.-кметът по устройство на територията на община Русе инж. Димитър Наков, зам.областният управител на областта Валентин Колев, изпълнителният директор на Еврорегион Данубиус Лили Ганчева, официални лица, общински съветници и депутати от Гюргево и региона.


По време на церемонията инж. Наков поздрави г-н Барбу, като заяви, че преизбирането му за пореден мандат е доказателство за добре свършена работа. „Вярвам, че ще продължите да работите за по-добрия стандарт на живот на Вашите съграждани“.


От своя страна г-н Барбу каза, че е щастлив, че ще може да продължи да работи върху предстоящите за изпълнение проекти.


„Вярвам, че ще съхраним добрите си отношения с oбщина Русе, които през последните години успяхме да заздравим“, допълни още кметът на oбщина Гюргево, Николае Барбу.


На церемонията в Община Гюргево бяха избрани председател на Общинския съвет, както и се извърши тайно гласуване за избор на зам.-кметове.


Преди официалната церемония инж. Наков беше на среща с г-н Барбу, където връчи подарък на преизбрания кмет – поздравителен адрес от името на Пламен Стоилов и икона на Света Богородица, която ще заеме място в колекцията на гюргевския кмет.