Кметът на Медковец: Рано е да съдим за новия лидер на БСП по словото му

  • 09 май 2016, 14:24
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 57786714 9c49 1ab0

Не бях делегат, но присъствах на конгреса като гост. Приемам промяната на върха с резерви. Това коментира след съботният конгрес на БСП в София кметът на община Медковец, област Монтана, Венцислав Куткудейски, пред за Kmeta.bg.


Куткудейски е начало на северозападната община вече седем мандата.


"Словото на Корнелия Нинова бе много силно, завладяващо, но кой лидер на БСП не е произнасял такова при избирането си? Важното е после какво прави", отбеляза той. По думите му, трябва да мине време, за да кажа дали смяната на върха в левицата е добра. "Да видя рзултатите, да видя новия курс на БСП, който според мен е лявото да стане водещо при обсъждане и решаване на проблемите на хората. Защото само от думи, полза няма. Нужни са ни действия", подчерта кметът на Медковец.


"Всяка промяна се прави за по-добро. Дано и Корнелия Нинова да смени Михаил Миков за по-добро. Ако няма интрига при избора и, ако поеме един по-верен курс, тогава ще я приветствам. Този курс трябва да бъде отваряне към младите хора, към привличане в партията на хора с градивно мислене, с воля за действия. Имам малка надежда, но през годините много от лидерите на партията пораждаха само песимизъм. Дано новият прекъсне тази практика", пожела Венцислав Куткудейски.


Още новини от Монтана и региона вижте ТУК.


Гласувайте в конкурса "Кмет на месеца" ТУК.