Кметът на Николаево: БСП не бива да мрънка в опозиция

  • 09 май 2016, 09:12
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 2e0aed68 541c b71f

Не може хем да сме в опозиция, хем да мънкаме несъгласията си с управляващите. Това коментира кметът на Николаево, Косьо Косев, който бе сред делегатите на конгреса на БСП, избрал Корнелия Нинова за лидер на партията. 


""Не съм изненадан, че тя бе избрана за лидер на БСП с малка преднина, предварителните прогнози бяха точно такива - за оспорвана битка и победа с малко гласове. Надявам се новият председател и неговият екип да върнат доверието към БСП и левицата и още на следващите парламентарни избори да сме първа политическа сила", посочи Косев, който е трети мандат начело на общината, издигнат от левицата.


"Като дългогодишен член на БСП, а и като избран за делегат от съпартийците ми в общината, не мога да скрия, че преди началото на форума витаеше очакване за промяна", разказа той пред Kmeta.bg.


Самият Косев обаче е умерен оптимист по отношение на това дали смяната на Михаил Миков с Корнелия Нинова в пълна мяра се отъждествява с тези очаквания. "Само времето ще покаже", лаконичен бе кметът на Николаево.


Искрено се надявам, че казаното от новия лидер не е било само плод на емоции, посочи Косьо Косев. "БСП има сили и воля за промяна. Първо вътре в себе си, а след това и навън – в битката за доверието на избирателите", категоричен е той.


Гласувайте в конкурса "Кмет на месеца" ТУК.