Кметът на Пазарджик Тодор Попов иска трети мандат

  • 23 март 2015, 14:19
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52ee5357bea3d

Настоящият кмет на Пазарджик Тодор Попов ще кандидатира за кмет на града за трети пореден мандат. Той обяви, че е категоричен в решението си и че местното самоуправление присъства в планове му до 2020 година, съобщи „Фокус”.

Попов даде висока оценка на свършената от екипа му работа до момента.
„Смея да твърдя, че съм последователен в плановете си. През тези години работихме последователно и изпълнихме планираното на 100%.“, каза пазарджишкият кмет.

Тодор Попов ще се яви като независим кандидат на предстоящите избори. Вече са ясни и кандидатите на всички 31 населени места, които той ще издигне, както и тези за общински съветници. Най-вероятното листата за общинските съветници ще остане под името „Коалиция Тодор Попов за Пазарджик“.

„Политиката се прави от хората, а не от партиите, затова независимата кандидатура е най-добрият вариант“, заяви още Попов. Според него опонентите му се занимават повече с неговата персона, отколкото с града, което го обнадеждава, че ще спечели изборите.

„Уважавам всички други, които ще се кандидатират за кмет на Пазарджик, те са добри, но ние сме по-добрите. В крайна сметка ще решат хората“, допълни Попов.