Кметът на Симитли ще се бори за пети кметски мандат

  • 01 юли 2019, 14:58
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium 3230af3a0c80db959a77e6c9f5a2bc10

Кметът на община Симитли, както и всички кметове на населени места, ще участват в местните избори наесен. Това обяви градоначалникът Апостол Апостолов в Брежани - мястото, където започва първата предизборна кампания на Коалиция „Бъдеще за община Симитли“ през 2003 година и където е благословена първата изборна победа.

"Това е коалицията, която вече 16 години управлява общината с изключително високо доверие на избирателите и широка обществена подкрепа. Коалицията, отворена за всички хора и партии, които милеят за Симитли", категоричен е Апостолов.  

„Явяваме се на избори заедно от нашата коалиция - Коалиция „Бъдеще за община Симитли”. Влизам в изборната есен с Иванка Чакалска от Крупник, с Бисер Сегменов от Осеново, с Благой Стефанов от Брежани, с Иван Манчев от Полето, с Георги Стефанов от Черниче, с Веселин Топузов в Полена, с всички кметски наместници, с всички от екипа ми в администрацията и в общински съвет. Това са хората, които не предадоха вас, които им гласувахте доверие. Това са хората, които не подведоха и мен. Хората, които споделиха моите виждания за това, че да си кмет е отговорност, не привилегия. Че да си кмет е да нямаш работно време – както кмета на Полето, да си кмет е да работиш повече от всички – както кмета на Черниче, да си кмет е да ти казват Поли, а не господин Апостолов“, каза кметът навръх празника на село Брежани.

За него празниците в Брежани са с особена символика. Преди 16 години, навръх Димитровден, отец Яне благославя начинанието и делата на Апостолов и екипа му в църквата „Свети Димитър” в селото на храмовия празник. На Димитровден преди 16 години за Апостолов и екипа му, по волята на избирателите, е първата изборна победа.

Неслучайно точно в Брежани кметът разсея всякакви съмнения за цялостта на коалицията „Бъдеще за община Симитли“ и за предстоящите избори. Апостолов е кандидат за следващ кметски мандат. Заедно с всички, които имат желание и енергия да продължат да работят за развитието и бъдещето на общината. Коалицията е отворена и за всеки, който има желание да бъде част от настоящето, с отношение към бъдещето.

„За 16 години направихме много. Градът и селата ни са по-подредени, по-красиви. Имаме визия и планове как да продължим. Разчитаме на вашата активност и подкрепа – къде, какво и как да се случва“, допълва общинският кмет.