Кметът на Тетевен награди даровити спортисти

  • 11 април 2018, 10:15
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium img 4434  copy

С еднократно финансово подпомагане и грамоти получиха даровити спортисти в Тетевен, постигнали високи резултати, съгласно Наредбата за условията и реда за осъществяване на закрила на деца с изявени дарби. Отличията бяха връчени от кмета д-р Мадлена Бояджиева и зам.-кмета Свилен Русинов.

„Винаги ми е било изключително приятно да награждавам нашите даровити деца, независимо в каква област се развиват. Днес отличия за своя труд ще получат петима представители на тетевенския спорт, които са доказали своите качества и умения многократно“, каза д-р Бояджиева. Тя допълни, че ангажирането на подрастващите с образованието, спортуването и здравословния начин на живот е сред основните приоритети на местната власт.

„С тези награди целим да покажем, че положените усилия винаги получават своята отплата, а по този начин да стимулираме младите активно да участват, да се развиват и показват своя потенциал, в областта, в която са най-добри“, завърши кметът.

Зам.-кметът Свилен Русинов също поздрави момчетата и им каза, че очаква още успехи и медали от тях.

Награди получиха: Валери Алексиев, Камен Петров, Генади Севдалинов, Орхан Юсеин и Асен Асенов, за престижните им класирания от спортни състезания в разделите: борба и бокс.


Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Трифон Зарезан" ТУК!