Кметът на Велинград: Ако работим в съгласие, ще постигнем мечтите си

  • 22 декември 2013, 22:28
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52b7674df00f0

Kmeta.bg стартира кампания, в която призова градоначалници да поздравят съгражданите си чрез Портала на българските общини. Ето какво каза кметът Иван Лебанов на жителите в община Велинград, към които пожелания се присъединява и нашият екип:


Уважаеми съграждани,


В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово и по повод настъпващата 2014 година, приемете моите искрени пожелания здраве, благополучие и просперитет!


Отиващата си година бе изпълнена с трудности, но и с добри резултати. Работата на една община по време на криза е предизвикателство, което предполага максимално консолидиране на усилията на всеки от нас - свързани преди всичко с благополучието на община Велинград. Убеден съм, че ако работим в съгласие, ще постигнем и най-смелите си мечти!


Нека имаме вяра в коледното чудо и мъдрост за добри дела. Днес очакваме новата година с пожелания за надежда за по-добър живот на всеки, за повече късмет, щастие и благоденствие във всяко семейство и дом. Нека се увенчае с успех всяко наше общо начинание! Помнете, че всички пожелания се сбъдват, ако човек вярва в тях!


Щастлива Коледа, мирна и честита Нова година!