Кметът на Враца бе одостоен с престижно отличие

  • 16 декември 2014, 16:54
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 549062a6c5e17

Приз „Кмет на годината 2014” бе присъден на кмета на община Враца Николай Иванов. Призът е бе връчен от Синдиката на българските учители на тържествена церемония, състояла се в парк-хотел „Москва” в София.


Наградата е за постигнати високи резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2014 г. и личен принос за развитието и усъвършенстването на социалното партньорство. Отличието бе връчено след номиниране в Осмия национален конкурс „Най-добър социален партньор – кмет”.


„Благодаря за високата оценка на усилията, които полагаме в посока активно и ползотворно сътрудничество със Синдиката на българските учители и КТ „Подкрепа”. В резултат на съвместната ни работа намаляването на персонала в училищата, където броят на децата намалява, премина без сътресения. Съобразяваме се с всички препоръки и предложения, направени от синдикатите и така запазваме социалния мир. Изпълняваме всички договорености, подписани в колективния трудов договор.  Мога със задоволство да отбележа, че в системата на образованието в община Враца се работи спокойно” – коментира Николай