Кола падна в Тунджа, млад мъж загина

  • 31 януари 2016, 11:46
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 577eac7e f403 ba6f


Един младеж загина на място, а друг е в тежко състояние в старозагорската болница след тежък пътен инцидент между гр. Николаево и с. Едрево, информира БГНЕС.


Младежите са се прибирали от дискотека тази сутрин около 5 часа, оставили свои приятели в близкото село и тръгнали да се прибират към Николаево.


На десен завой над река Тунджа, водачът не завива, а направо полита в дерето.


След полет над 60-70 метра, колата тупва, след което отново отскача и прави още един полет от 50-60 метра и пада на островче в реката. От първото приземяване, единият младеж изпада от колата, което спасява живота му, а другият загива на място.


Пострадалият е откаран в болницата в Стара Загора в тежко състояние и опасност за живота. Според специалистите на мястото на катастрофата, колата се е движила с над 150 км/ч. Екипи на пожарната и полицията извадиха на сушата тялото на загиналото момче.


Заради неяснотата колко човека са пътували, и дали няма други жертви, бяха мобилизирани няколко екипа на полицията пожарната, които часове наред претърсваха района на инцидента. предстои автоекспертите да установят точната причина за тежката катастрофа.