Концерти под звездите със златни БГ хитове започват във Враца

  • 20 юни 2020, 19:03
  • Default profile Автор Петя Валентинова
Medium concert 336695 960 720

Концерти под звездите с участието на популярни млади изпълнители започват във Враца. Спектаклите организират симфониетата в града съвместно с „Естрада.бг“. Първото шоу ще е на 25 юни от 18.00 ч. в двора на Етнографско-възрожденския комплекс и ще предложи селекция от над 20 незабравими български песни.

„Ще чуем популярни хитове от БГ филми и естрадната сцена, които всеки може да запее. Вечните български песни се изпълняват на живо от Симфониета-Враца със специалното участие на младите певци: Кристина Иванова, Християна Дънкова и Кристиян Янкулов, набрали популярност с блестящите си изпълнения в ТВ форматите „Гласът на България“ и „Х-фактор“, съобщават от Симфониетата.

Концертът на 25 юни ще бъде проведен в съответствие с разпоредбите за вход и отстояние, поради което броят на местата ще бъде ограничен. Желателно е всички почитатели да купят своите билети предварително от касата до хотел „Хемус“ в града. Градският билетен център вече работи, в пълно съответствие с противоепидемиологичните мерки, поясниха от симфониетата.