Коя община е най-подготвена за зимата? Гласувайте до полунощ!

  • 30 ноември 2014, 10:47
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 53076ddd42cab

До полунощ може да посочите коя община според вас е най-подготвена за зимата. Тази възможност ви дава единственият по рода си конкурс "Кмет на месеца", организиран от Портала на българските общини - Kmeta.bg.


Пет общини с над 20 000 жители и пет - с под 20 000 жители, бяха номинирани от екипа на медията, след като изпратиха своите проекти на тема "Подготовка за предизвикателствата на зимата". Читателите на Kmeta.bg гласуват за най-ефективните кметове.


При големите общини Габрово и Горна Оряховица се откъснаха напред и влязоха в битка за първото място. Към момента разликата между гласовете за управляваната от Таня Христова община и подопечната такава на инж. Добромир Добрев е само 10% .


При малките общини като че ли фаворитът е ясен - управляваната от Владимир Джамбазов Долна Баня е събрала 78% от читателския вот. 


Но всеки глас е от значение и може да преобърне крайния резултат.


Приоритет на конкурса обаче е не само победителите на финала. Негова основна цел е да стимулира градоначалниците да са още по-ефективни в полза на своите граждани, да ги амбицира в градивна конкуренция да работят и развиват общините си по-добре.


Гласувайте в "Кмет на месеца", за да променяте бъдещето на българските общини!