Кристиан Кирилов е Златният в "Маскираният певец"

  • 22 ноември 2020, 19:50
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium kristian kirilov zlatniat

На крачка от полуфинала във втори сезон на „Маскираният певец" Златният приключи своето участие в предаването, а зад маската скрит се оказа Кристиан Кирилов. Той влезе в силна музикална и артистична битка с изпълнението на „Кукла" на Атлас, но неговите опоненти Макаронът и Баба Яга, успяха да съберат по-висок зрителски вот.

"Владо Пенев е мой истински идол и винаги съм искал да бъда на една сцена с него и това се случи сега. Искам да благодаря на целия екип. Всички са страхотни професионалисти. Благодаря и на всички зрители, които гласуваха за мен", сподели за участието си в шоуто Кристиан. Златният беше един от най-загадъчните образи, за които следователите до последно имаха големи колебания, но Владо Пенев и Азис успяха да познаят риалити звездата, натрупвайки нови точки за панела.

Бебето се завърна в шоуто като част от детективския панел, а този път под закачливата маска, разобличена в началото на предаването, беше скрит рапърът Криско. Още преди две седмици следователите бяха убедени, че именно той е дал живот на симпатичния образ, но се оказа, че Къци Вапцаров е успял да заблуди всички. Освен Бебето, специални гости в най-мистериозното шоу бях бяха Паунът и Пеперудата от първия сезон на „Маскираният певец". 

Снимки: Нова телевизия