Лудогорец стартира със 7:0 в Шампионската лига

  • 11 юли 2018, 21:44
  • Default profile Автор Мария Димитрова
Medium %d0%bb%d1%83%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%86

Българският шампион Лудогорец победи северноирландкия тим Крусейдърс с категоричен резултат от 7:0 в първия мач от първия предварителен кръг на Шампионска лига. Орлите извоюваха победата пред многобройна публика на стадиона "Лудогорец Арена" в Разград.

Това бе вторият официален мач за водената от Пауло Аутори селекция, която спечели Суперкупата на България с 1:0 над Славия.Лудогорец стартира с 7:0 в Шампионската лигаПоловин час преди мача се състоя официална церемония по откриването на обновения сектор Г на стадиона в Разград за гостуващите привърженици. От екипа на "Лудогорец" заявиха, че това е най-модерната трибуна за фенове в България. Секторът е копие на трибуна "Моци", като са използвани същите висококачествени материали, с които е построен и сектор "В". Освен че голяма част от редовете са покрити с козирка гостуващите фенове ще се настаняват на модерни седалки, каквито има на "Алианц Арена" в Мюнхен.

Секторът е разделен на три зони с отделни входове, което позволява да бъде използван и от агитките на "Лудогорец". Символично лентата бе прерязана от собствениците на клуба - братята Георги и Кирил Домусчиеви.

Снимката на тима на "Лудогорец" е архивна

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за март на тема "Пазители на българския дух" ТУК!