Луксозен календар събира най-известните модели на Бургас

  • 08 ноември 2018, 21:02
  • Default profile Автор Александра Петрова
Medium %d0%b9%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b0

Ценителите на модата и красотата в Бургас ще имат възможност да изпратят тази година с бляскаво парти. Поводът е честването на рождения ден на единствената модна агенция в града „Интер Моделс Бургас“ .

Официални гости на събитието ще бъдат модели от агенцията, звезди от родните шоу среди, представители на бизнеса. Голямото парти ще се състои в едно от най-популярните заведения в черноморския град.

Всеки от присъстващите ще получи като подарък луксозен календар за следващата година.

„Впечатляващи, стилни, различни са кадрите, заснети в проекта. Естествено това няма как да не е така, когато зад обектива стои фотограф като Иван Славов. Младият несебърлия се откроява от своите колеги със своята креативност, авангардност и различната сетивност, която прави всеки негов кадър уникален. В проекта негови асистенти бяха Йордан Димов и Ангел Христов, а осветлението беше предоставено от “ Dynaphos”, коментират организаторите.

За грима на моделите се е погрижила Арсена Андреева, а прическите са дело на Стeла Кирилова от „STUDIO AMBAR“.

„Много съм горда с успехите на моделите ни както в България, така и извън нея. Мисля че доказахме, че бургазлийки са едни от най-красивите жени в страната, а и не само. Тази година за първи път ще празнуваме своя рожден ден. Много се вълнувам, защото зад този рожден ден стоят 8 години много труд, много упоритост, но и много успехи. Смея да твърдя, че чрез работата си през годините показахме къде се намира Бургас в модната карта на България”, споделя представителката за Бургас на МА „Интер Моделс“, ивент мениджърът Ваня Кирова-Маринова.

Засега организаторите разкриват официално името само на един от моделите, снимали се за календара – миналогодишната Кралица на Бургас и настояща вицемис България – Йовита Георгиева.