Любо Нейков става "съпруга" на Станимир Гъмов в хитова комедия

  • 07 януари 2019, 21:01
  • Default profile Автор Александра Петрова
Medium liubo

За пореден път бургаската публика ще има възможност да се посмее с хитовата комедия на Рафи Шарт „Жена ми се казва Борис”.

Пиесата ще се играе на 16 януари, от 19:00 ч. в залата на НХК. Постановката на театър "Мелпомена" гостува в черноморския град по покана на Маруся Русева и нейното „Арт Ателие”.

Смехът за публиката е гарантиран, тъй като Станимир Гъмов и Любо Нейков ще влязат в необичайни роли – на мъж и неговата съпруга. Точно така – Любо Нейков ще се окаже жената на Гъмов.

Освен двамата обичани актьори на сцената ще излязат още Диана Любенова, Петьо Петков- Шайбата, Стефан Рядков, Ернестина Шинова и Жанина Дончева

Всички те се озовават във водовъртеж от безумно смешни недоразумения, в основата на които стои една извънбрачна връзка.

И макар виновните за това да са само двама, потърпевшите се оказват много повече. Абсурдните ситуации се редят една след друга и добрите намерения на героите да излязат от заплетеното положение не помагат. В един момент всеки се оказва заплаха за всеки. Една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

Пиесата „Жена ми се казва Борис” не може да бъде описана с една дума. Тя е реална, абсурдна, експресивна, комична, изпъленена с обрати, с преливане от мъжки в женски образи и гарнирана със солидна доза ирония. Едно обаче е сигурно – публиката ще се смее от началото до края.

Режисьор на пиесата е Владлен Алекснадров, сценографията е на Петьо Начев, а костюмите са направени от Антония Попова и Алина Тютър.

Билети се продават на касата НХК. За повече информация : тел.0894/898-098-Маруся Русева

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за март на тема "Пазители на българския дух" ТУК!