Малки и големи на опашка за изложбата на Nasimo в София (Снимки)

  • 15 май 2019, 21:08
  • Default profile Автор Михаела Благоева
Medium img 0265

Истински фурор предизвика сред столичани откриването на изложбата на известния графити майстор Станислав Трифонов - Nasimo в столичната "Галерия 2.0". Огромна опашка от желаещи да видят произведенията на твореца се изви пред входа на галерията.

Чакането за среща с уникалния творец и творбите му си заслужаваше. Малки и големи софиянци не скриха удивлението си при досега с картините на Трифонов. Някои от тях запечатаха момента с телефоните си.

Тази вечер Nasimo представи своята шеста самостоятелна изложба „Life is a Study”, както и книгата „25 Years of Nasimo: Sketchbook”. Двата проекта проследяват в ретроспекция неговото професионално развитие - от скици и учебни етюди до разработени картини и монументални стенописи, същевременно подчертавайки ключови аспекти от неговия житейски път.

За доброто настроение по време на откриването на ,,Life is a Study’’ се погрижи световноизвестният електронен диджей Иван Шопов.  

Мнозина се възползваха от възможността да си купят книгата ,,25 Yaers of Nasimo: Sketchbook'', която се продаваше по време на събитието. За да може графити майсторът да им я подпише.

Сред гостите на откриването бе и главният архитект на Столична община Здравко Здравков.

Този петък, 17 май, предстои още една среща на почитателите на Nasimo в столицата. На нея отново всеки ще може да получи автограф от графити майстора между 17 и 19 часа.

Изложбата може да разгледате до 23 май 2019 г.

 

Снимки Красимир Свраков/ Кmeta.bg