Марку Маркула: Адмирации за Томов за TheMayor.EU

  • 27 октомври 2017, 14:58
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%9a%d0%bc%d0%b5%d1%82 %d0%bd%d0%b0 %d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0 2017 15

Вицепрезидентът на Европейския комитет на регионите Марку Маркула поздрави председателя на Сдружение „Евро Адванс" и основател на проекта TheMayor.EU Боян Томов за старта на мащабния европейски проект Порталът на европейските общини TheMayor.EU.

В електронната платформа ще бъдат събрани последните новини от градовете, туристическите атракции, историята и възможностите за инвестиции.TheMayor.EU ще има за задача да информира европейските граждани за добри практики, внедрени от общинската администрация в съответните градове.

"За мен е удоволствие да представя всички градове в Европа. Eдна от основите ни инициативи е да направим Европа по-добра - за живот, за работа, за развитие.Това означава да сме готови да подновяваме, да преодоляваме предизвикателства. Един от инструментите за добри практики и обмен на информация е да се запознаем с други градове и общини. Порталът на евопейските общини Themayor.eu е платформата, която ще помогне да направим това в бъдеще. Небходими са ни повече инициативи и партньорства за една обединена Европа", заяви Марку Маркула.