Маските от първи сезон се завръщат в "Маскираният певец"

  • 16 септември 2020, 17:15
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 1

Поредна изненада очаква феновете на „Маскираният певец“ този сезон - любимите маски от първи сезон на предаването се завръщат.

Всяка събота на сцената на най-мистериозното шоу в ефира на NOVA ще се изявява една от вече познатите маски от предходния сезон, а задачата на зрители и панелисти ще бъде да разпознаят кой се крие зад нея.

В събота първи под прожекторите ще застане Рицарят, под чийто доспехи миналата година се криеше актьорът Димо Алексиев, който успя умело да прикрие самоличността си от всички  и се оказа една от големите изненади в успешния първи сезон на шоуто.    

Тази седмица започват и първите дуели във втори сезон на „Маскираният певец“. Очите ще се изправят срещу Баба Яга, Булката ще застане срещу Плашилото, а в титанична тройна битка ще излязат Светлината, Ангелът и Златният.

След дуелите ще падне и първата маска в шоуто, а зрителите и панелистите отново ще опитват да разгадаят мистерията кой е скрит зад нея.    Мястото си в детективския панел на най-атрактивното музикално шоу ще заеме и Алекс Раева. Певицата, Владо Пенев и AZIS ще могат да разчитат на помощта на новия гост-детектив тази седмица - известният комедиен актьор Виктор Калев.    

Кой ще бъде тайнственият гост скрит под доспехите на Рицаря? Кои ще са победителите в дуелите?

Ще успеят ли панелистите да съберат достатъчно улики и да познаят кой стои зад впечатляващите костюми? Коя ще бъде първата свалена маска? Всички отговори ще разберете в „Маскираният певец“ - събота вечер в 20:00 часа по NOVA.