Мечтайте винаги, иначе никога няма да узнаете какво искате

  • 12 юни 2019, 07:39
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 46510741 10157058946517042 2115601663380160512 n

"Мечтайте винаги, иначе никога няма да узнаете какво искате и към какво трябва да се стремите" - казва топмоделът Адриана Лима. Днес красавицата от Victoria’s secret празнува своя 38-ми рожден ден!

По рождение е бразилка, но във вените ѝ тече африканска, индианска, швейцарска и японска кръв. Въпреки че многократно е наричана „божествена“, „уникална“ и „съвършена“ синеоката хубавица определя себе си като „просто Адриана Лима“. Силно вярваща на 25 години тя изумява света с думите „сексът е след сватбата“.

Лима е най-дългогодишният ангел на Victoria’s Secret и е на подиума, рекламирайки луксозното бельо, от 1999 г. досега. За своята работа като модел тя се сдобива с деветцифрени суми в банковата си сметка и по този начин се превръща във втората най-скъпоплатена дама на известния моден бранд. Въпреки гигантските приходи и слава Адриана се сбогува с крилата си и прекратява кариерата си на горещия подуим в края на миналата година.

Освен с красота бразилката впечатлява и с интелект, говорейки четири езика - португалски, английски, италиански и испански.

Адриана Лима е майка на две дъщери от брака си с бившия си съпруг баскетболистът и някога югославски национал Марко Ярич.

Ето някои от най-запомнящите се мисли на бразилската красавица:

"Мечтайте винаги, иначе никога няма да узнаете какво искате."

"В големите градове хората прекарват по-голямата част от времето си в мисли за работа и пари, като не отдават достатъчно значение на приятелството. Това е депресиращо."

"Не се опитвай да бъдеш тази, която не си. Ако си нервна, бъди нервна. Ако си срамежлива - също. Сладко е."

"Бельото е едно от най-важните неща в гардероба на една дама."

"Дългият сън е разкош."

"Убедете се какво искате и бъдете уверени в себе си. "