Ментори обучават предприемачи във Враца

  • 08 октомври 2019, 08:34
  • Default profile Автор Петя Валентинова
Medium %d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8

Безплатна обучителна програма “BASE Враца – Моят бизнес е моето бъдеще” стартира отново във Враца. Тя дава възможности за успешно стартиране на собствен малък бизнес от страна на участниците. Методиката е интерактивна, включваща ментори от реалния бизнес, които чрез различни методи включват обучаемите в процеса на представяне и овладяване на знанията и информацията, така че да ги мотивират за пълноценно участие в обучителния процес.

Третото издание на програмата ще започне на 16 октомври и ще се провежда веднъж седмично в град Враца от 15.30 ч. в споделено работно пространство “Гнездото”. В обучението могат да се включат активни граждани, ученици от среден гимназиален курс и преподаватели по предприемачество, предимно от Северозападния район, които имат желание да започнат свой малък бизнес като лична житейска стратегия.

"Приканваме всички заинтересовани да се включат в безплатната обучителна програма да се свържат с координатора по проекта маг. инж. Димитър Симеонов на rasmb.vratsa@gmail.com или +359 888 741 954", казаха организаторите.

Програма “BASE Враца – Моят бизнес е моето бъдеще” е финансирана от Фондация “Америка за България”.