Местят концерт на Руслан Мъйнов на закрито заради очаквани валежи

  • 11 юли 2018, 21:05
  • Default profile Автор Владимир Симеонов
Medium ruslan mainov

Поради лошите метеорологични прогнози концертът на Руслан Мъйнов под надслов “Любими руски песни” ще бъде проведен в Дома на културата, а не в Летния театър в Сандански. Музикалното събитие е в четвъртък, 12 юли, от 21:00. Закупените билети важат без презаверка.

Публиката ще чуе неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения.

Репертоарът на артиста е в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета-Шумен, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция.

„Душата пее и танцува“ – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие. Мъйнов ще изпълни вечните хитове „Очи чeрные“, „Ваше благородие“, „От зари до зари“, „Нане цоха“, „Смуглянка“, „Парамела“, обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне“.

„Ако правиш нещо със сърце и голямо желание, то не може да не даде резултат и да не докосне хората” казва в едно свое интервю любимият изпълнител. Диригент на програмата е младият и много талантлив Левон Манукян.

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за март на тема "Пазители на българския дух" ТУК!