Министър Кралев връчи наградите на кметовете за спорт

  • 27 октомври 2017, 13:47
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%9a%d0%bc%d0%b5%d1%82 %d0%bd%d0%b0 %d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0 2017 3

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи грамотите на кметовете отличници в категорията „Спорт и младежки политики“. Той обяви имената на победителите по време на церемонията „Кмет на годината 2017“ в "София Тех Парк“.

След оспорван онлайн вот, хората дадоха тежката си дума за създаването на модерни младежки политики, спортни съоръжения и грижа за здравето на подрастващите.

Министър Кралев обяви наградите на кмета на Сопот Деян Дойнов в раздела „Малка община“, на кмета на Първомай Ангел Папазов за „Средна община“ и на  кмета на Кърджали инж. Хасан Азис за "Голяма община".

"Тази седмица открихме 3 спортни обекта, доволен съм, че за голяма община печели община Кърджали", каза спортният министър Кралев.

„Благодаря за този приз! Много неща трябва още да направим за спорта, имаме проект за спортна зала и реновиране на стадиона”, каза кметът на Първомай Ангел Папазов.

„Изключително съм щастлив и възхитен, не съм очаквал тази награда. Няма по-голяма оценка от хората, които са те избрали. Пожелавам ви да сте здрави и да не гасите пламъка на успеха. Този приз е стимул и не трябва да се отпускаме”, каза кметът на Сопот Деян Дойнов.

Церемонията се провежда със специалното съдействие на: Изворна вода Бачково, Апартхотел Лъки Банско, БИЛЛА България, ЧЕЗ България, Опел, Виваком, Екопак и други.

Кои общини са призьорите в "Кмет на годината 2017" - четете само в Kmeta.bg. Цялата церемония очаквайте тази вечер от 23.15 по БНТ1.

Снимки: Красимир Свраков