Министър Павлова ще представи програмата за саниране в Ямбол

  • 27 януари 2015, 17:21
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54aa4a83507ea

Кметът на Ямбол Георги Славов кани всички заинтересовани от програмата за саниране на панелните жилища на информационна среща с министър Лиляна Павлова, която ще се състои на 31 януари, събота, от 15.00 часа в Голямата зала на община Ямбол, съобщиха от пресцентъра на община Ямбол.


Срещата е организирана съвместно от община Ямбол и Министерство на регионалното развитие и благоустройството и е част от обиколката на министър Павлова за разясняване на основните моменти от Националната програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради.


На срещата ще бъдат представени основите стъпки за кандидатстване, в това число редът за регистриране на Сдружение на собствениците, етапите на одобрение на проектите, какви мерки за енергийна ефективност могат да се прилагат, финансиране на дейностите и други.


За участие в информационния ден са поканени домоуправителите на панелни блокове, влизащи в обхвата на програмата. Срещата е отворена за всички заинтересовани страни - граждани, представители на строителни фирми, проектанти и други.