Младеж изчезна край Рудозем, полицията го издирва

  • 26 септември 2017, 15:25
  • Default profile Автор Анита Чолакова
Medium radoslav hristoskov

Полицията обяви за издирване 29-годишния Радослав Кирилов Христосков. Младежът е от София и е изчезнал край Рудозем.

В събота, 23-ти септември, той пристигнал с брат си и техни приятели на гости в Рудозем. На следващия ден групата си тръгнала, а Радослав останал, като се уговорил с приятеля си в понеделник сутринта (вчера - б. а.) да тръгнат към местността „Кичика“, землище на град Рудозем.

На 25 септември от 08.30 часа Радослав излязъл сам от жилището на приятеля си и тръгнал в неизвестна посока. Същият ден, около 15.30 часа, приятелят му се обадил на телефон 112, след като не го открил.

Радослав е висок 185 см, с къса права тъмна коса. Облечен е с тъмен спортен панталон, тъмносиня тениска, черна спортна блуза – анурак с качулка, и сиви маратонки.

Служители на ОД МВР в Смолян и РУ – Мадан, провеждат оперативно-издирвателни мероприятия с участието на полицейско куче в района, където се предполага, че се е насочил и откъдето е изчезнал Радослав.

Към този момент младежът е все още в неизвестност и от него няма следа.

По молба на близките му Радослав е обявен за общодържавно издирване на 26.09.2017 г. Молим всеки, който има информация за Радослав Христосков, да съобщи на телефон 112 или в най-близкото районно управление на МВР - призова полицията.