Младежи събраха 30 000 лв. за старчески дом

  • 30 декември 2018, 19:57
  • Default profile Автор Жулиета Цветкова
Medium 30 %d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5

Общо 30 000 лв. събраха с традиционната си благотворителна кампания по Коледа младежите от варненската доброволческа организация „Делфините“. Тази година каузата им беше Домът за възрастни хора „Гергана“.

„Дни наред правихме и продавахме картички, за да можем да осигурим по-добра обстановка за възрастните хора - специализирани легла, гардероби и материали за освежаване на стаите в дома. Благодарим Ви, мили хора! За доверието, съпричастността и за това, че вече 12 години творим чудеса по Коледа, които оставят следи завинаги!“, споделиха младежите, които оценяват по достойнство и помощта на партньорите си от Kaufland Bulgaria, Parkmart, METRO Cash and Carry, Grand Mall Varna, Социалната чайна и Окръжния съд във Варна.

За поредна година кампанията на „Делфините“ е стигнала до сърцата и на стотици хора в цяла България, които всеки ден са изпращали ръчно изработени картички като дарения за каузата. Като верни елфчета отново са се проявили и членовете на фондация „Деца на Балканите“, които неотлъчно подкрепят всяка инициатива на „Делфините“.