Младите русенци от ГЕРБ пращат в Брюксел срещу снимка на проект

  • 12 юли 2015, 18:25
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54ee884e b048 2820

Русенските младежи от ГЕРБ Русе обявиха фотоконкурс „На фокус: Европейският облик на Русе“, под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Инициативата цели да привлече вниманието към финансирани с европейски средства проекти, които допринасят за новия, по-добър облик на град Русе.


Всеки участник може да се включи с една своя снимка или „селфи“ с обект, финансиран по европейски проект, реализиран на територията на община Русе. От изображението трябва да става ясно кой е заснетият обект и да бъде добавен кратък текст. Крайният срок е 26 юли 2015 година. Победителят, който събере най-много гласове за снимката (харесвания), ще спечели посещение на Европейския парламент в Брюксел, по покана на евродепутат Мария Габриел. Втора и трета награда са съответно цифров фотоапарат и музикален плейър.


Снимката може да бъде качена на страницата на Младежки ГЕРБ Русе във Фейсбук – www.facebook.com/mladezhkigerbruse или да бъде изпратена на адрес mgerbruse@gmail.com , след което тя отново ще бъде качена на Фейсбук страницата. Моля, добавете като информация трите имена, мейл адрес и телефон за връзка. Кандидатите трябва да бъдат пълнолетни.


С предоставянето на снимката за конкурса, авторът гарантира, че снимката е направена от него и предоставя на организаторите авторските права за нея, като се съгласява тя да бъде публикувана и да бъде използвана за целите на конкурса – отразяване, популяризиране, обявяване на победител.


Снимките не трябва да са използвани в предишни международни, национални или регионални конкурси, да не са печелили други международни, национални или регионални награди, да са направени в рамките на конкурса и да са на тема: „На фокус: Европейският облик на Русе“.