Националната лотария стана член на Световната лотарийна асоциация

  • 07 декември 2018, 13:46
  • Default profile Автор Kmeta.bg
%d0%9d%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0 %d0%bb%d0%be%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f1

Национална лотария официално стана част от Световната лотарийна асоциация (World Lottery Association, WLA). Тя бе приета в най-голямото лотарийно семейство с единодушие от всички 149 членуващи компании от над 80 държави от цял свят. Гласуването се проведе на общо събрание в Буенос Айрес, Аржентина, на 21 ноември 2018 г.

„Поздравления за упоритата работа и успешното присъединяване към Световната лотарийна асоциация. Вашето участие със сигурност ще бъде ценно за нас. Очакваме с нетърпение да работим заедно през следващите години“, заяви изпълнителният директор на Световната лотарийна асоциация Лука Полео.

„Национална лотария е горда да бъде част от най-значимата асоциация в глобалната лотарийна индустрия. Членството ни е международно признание за професионалното и отговорно поведение на компанията, както и за усилията да бъдем иновативен бранд с разнообразни продукти, съответстващи на националните и международни стандарти”, заяви изпълнителният директор на Национална лотария Димитър Ганев.

Всички членовете на Световната лотарийна асоциация се ръководят от най-строгите стандарти за корпоративна социална отговорност, отговорна игра, прозрачност, сигурност и управление на риска, споделяйки знания и опит помежду си. Като пълноправен член на асоциацията Национална лотария ще продължи да предлага разнообразни и иновативни продукти, съобразени с най-добрите световни практики и стандарти.

 

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Еко е, събираме разделно" ТУК!