Награден фонд от 18 000 лева за проекти на студенти

  • 19 май 2020, 19:32
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium sn new2  2

Награден фонд от общо 18 000 лева ще си поделят 9 студенти, чиито проекти спечелят в 9 направления в кампанията на KMETA.bg "Моята професия, моето бъдеще". Партньори на инициативата са 9 големи компании, които зададоха темите на проектите. 

Инициативата стартира на 11 май 2020 г. в партньорство с 29  утвърдени български  университета, 9 големи компании, а патрон е Министерството на труда и социалната политика. 

От 11 май до 14 юни 2020 г. включително всички желаещи студенти могат да подадат своята кандидатура, като се регистрират и изпратят своя иновативен проект по избрана тема на специално създадена платформа. 

Всеки участник може да изпраща до 1 /един/ свой авторски проект по конкретно зададена тема/направление, съгласно приложения към тези правила списък, в избрана професионална област, като изрично трябва да се посочи за коя компания е разработен проектът.

Компетентно жури, представено от компаниите – партньори на инициативата, ще определи наградените участници в националната кампания. Всяка от представените фирми има право да избере само един победител по темата, която е анонсирал, който ще получи парична награда в размер на 2000 /две хиляди/ лева, както и възможност за кариерно развитие в съответната компания (по преценка на компанията).

Кои са темите на проектите на 9 големи компании, кои са 29-те университета партньори, кой и как може да разработи проект и къде да го изпрати - вижте ТУК.