Най-хубавата оценка е тази на хората

  • 09 октомври 2017, 13:27
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium deyan doynov

Конкурсът "Кмет на годината" е от изключително важно значение за кметовете в България. По простата причина, че кой друг, ако не хората ти дадат оценка- това е най-хубавата оценка. Това каза пред Kmeta.bg градоначалникът на Сопот Деян Дойнов по повод стартиралия пети национален конкурс "Кмет на годината", организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

"Считам, че трябва да има повече такива инициативи. По този начин кметовете могат да проверят своята дейност- щом получим доверието на хората ние сме длъжни да го оправдаем. Хубава инициатива е, която подкрепям. Надявам се най-достойните кметове да спечелят", заяви Дойнов.

"Определено, когато чуеш нещо хубаво- конкретизирам себе си, когато чрез вашия сайт бях носител на "Кмет на месеца" ми беше изключително приятно. Още повече като гледах как гласуват хората. Това означава, че градоначалникът е направил нещо и определено е стимул. Но това не трябва да ни възгордява, защото в края на краищата за мен е без значение дали ще бъда "Кмет на годината" или не. Аз си върша работата, защото за това съм избран. А пък когато получш един такъв приз от хората е още по-голяма и важна оценката за свършената работа. Определено е нещо вълнуващо и бих се гордял, ако получа такъв приз. Всеки един колега би се гордял с тази награда", допълни кметът на Сопот.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СВОЯ КМЕТ В „КМЕТ НА ГОДИНАТА 2017” ТУК!