Нашата работа е свързана с отговор на очакванията на хората

  • 13 октомври 2017, 11:45
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 3d22645ab4fc0dea7d09b7c1ee4844cd

Когато хората оценяват работата имаш стимул да работиш още по-добре и разбира се да ги виждаш коя е важната за хората посока. Това всъщност са единствените стимули. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по повод провеждащия се за пета поредна година конкурс "Кмет на годината", организиран от Портала на българските общини Kmeta.BG. 

"Разбира се конкурсът "Кмет на годината" е положителна инициатива. Поздравявам Kmeta.BG за тази последователна работа. Разбира се гражданите дават своя глас по време на изборите и избират своя кмет, но е важно и след това да следят неговата работа и да могат да я оценяват", посочи Фандъкова.

"За нас, за кметовете, това е важно, защото трябва да сверяваме часовника си често. Усилията, които полагаме са огромни, предизвикателствата пред градовете (особено пред големите) също са огрмони и е много важно какво мислят хората за нашата работа - дали работим правилната посока. Нашата работа е свързана с отговор на очакванията на хората. Така че смятам, че такъв конкурс е много полезен", допълни градоначалникът.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СВОЯ КМЕТ В „КМЕТ НА ГОДИНАТА 2017” ТУК!