Нови опции за е-билети от GSM-а за рейсове и тролеи в Стара Загора

  • 04 февруари 2020, 16:41
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%93%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%81%d0%ba%d0%b8 %d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82

Безплатното мобилно приложение за закупуване на билети за градския транспорт в Стара Загора беше обновено. „В новата версия е добавено запаметяване на името на потребителя и данните на дебитната карта, когато купува електронен билет за пътуване. При желание за закупуване на нов билет се появява бутон „Запази за бъдещи пътувания“, уточни Борислав Горов от фирмата-разработчик „Телелинк“. Това допълнително ще улесни ползвателите на услугата. Горов допълни, че от стартиране на апликацията до момента тя има над 4500 изтегляния от платформите App Store & Google play.

Припомняме, че гражданите и гостите на Стара Загора могат да използват възможността за закупуване на електронен билет чрез мобилното приложение. Той се активира в момента на качване в превозното средство и важи за 60 мин, което означава, че може да бъде използвано на повече от една линия на градския транспорт. Необходимо е пътникът да го покаже на контрольора.

В момента се работи по възможността приложението „Градски транспорт – Стара Загора“ да е достъпно и на други езици, за да бъдат улеснени чуждоговорящите жители и посетители на областния град.