Ново трио с безплатен концерт в Разград

  • 17 октомври 2020, 17:30
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium trio 7

Безплатен концерт ще изнесе на открито в Разград в понеделник, 19 октомври, трио „Чай на покрива“.

Събитието, организирано със съдействие на Община Разград, ще е пред Общинския културен център (Новия театър) от 18,00 ч.  

Надсловът на музикалната проява е "Музикален чай в Разград", това е един от първите концерти на новосформираното трио в състав: Станимира Тенева - МИР, Светослава Стоянова и Константин Кучев.

Музиката на трио "Чай на покрива" е авторска и многолика, съчетаваща в себе си различни стилове - соул, джаз, балада, акустичен рок. Тримата членове на групата пеят, преплитайки гласовете си в ефирни хармонии. Станимира Тенева свири на китара, Светослава Стоянова - на пиано, Константин Кучев - на цигулка и виола. Макар да се познават и творят заедно от години, триото е новосформирано - първият им концерт е през август тази година, в Национален студентски дом - София. Следва концерт на фестивала Беглика и участие на есенния фестивал на хижа "Червената шапчица" във Витоша.

Тримата пристигат в Разград, откъдето е родът на Константин, за да снимат новия си клип и да представят пред разградската публика своята авторска музика. 

 

Националният конкурс „Кмет на годината“ 2020 вече тече. Гласувайте за своя кмет на kmetnagodinata.bg.