Ново трио с безплатен концерт в Разград

  • 17 октомври 2020, 17:30
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium trio 7

Безплатен концерт ще изнесе на открито в Разград в понеделник, 19 октомври, трио „Чай на покрива“.

Събитието, организирано със съдействие на Община Разград, ще е пред Общинския културен център (Новия театър) от 18,00 ч.  

Надсловът на музикалната проява е "Музикален чай в Разград", това е един от първите концерти на новосформираното трио в състав: Станимира Тенева - МИР, Светослава Стоянова и Константин Кучев.

Музиката на трио "Чай на покрива" е авторска и многолика, съчетаваща в себе си различни стилове - соул, джаз, балада, акустичен рок. Тримата членове на групата пеят, преплитайки гласовете си в ефирни хармонии. Станимира Тенева свири на китара, Светослава Стоянова - на пиано, Константин Кучев - на цигулка и виола. Макар да се познават и творят заедно от години, триото е новосформирано - първият им концерт е през август тази година, в Национален студентски дом - София. Следва концерт на фестивала Беглика и участие на есенния фестивал на хижа "Червената шапчица" във Витоша.

Тримата пристигат в Разград, откъдето е родът на Константин, за да снимат новия си клип и да представят пред разградската публика своята авторска музика. 

 

Националният конкурс „Кмет на годината“ 2020 вече тече. Гласувайте за своя кмет на kmetnagodinata.bg.


Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за февруари на тема "Трифон Зарезан" ТУК!