Областният управител на Видин призова гражданите да съобщават за всички нарушения

  • 28 август 2015, 12:36
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 4f64c81c 55a5 13b9

Областният управител на Видин Момчил Станков изслуша жалващи се граждани в Белоградчик и Димово, съобщиха от администрацията му. Той призова посетителите на изнесените му приемни да не се страхуват и да съобщават за всички нарушения на контралните органи.


В Белоградчик граждани му се оплакаха от кражби, незаконна сеч в техните гори, движещи се безстопанствени животни, шум от заведенията, бавно правосъдие. Бившият прокурор в града Димитър Веселинов му предложи мерки за ограничаване на битовата престъпност. Областният чу и нелицеприятни мнения за икономическия застой и безработицата в града, където всеки втори е без препитание.


И в Димово посетители на приемната се оплакаха от липсата на места по програми за заетост. От есента стартират такива програми, ще се опитаме да включим повече от безработните в тях, обеща губернаторът.


Приемните на Момчил Станков в общините продължават и през следващата седмица. Те се оказват полезни за него в изучаването на проблемите на хората и за самите посетители с дадената надежда за съдействие при решаването на проблемите им, допълниха от администрацията му.


Гласувайте в конкурса "Кмет на годината" ТУК.