Обраха къща от приюта на отец Иван в Якимово

  • 02 февруари 2019, 18:44
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 56

Серия домови кражби стреснали жителите на монтанското село Якимово. Неизвестен, след като проникнал в незаключена къща, собственост на лице от с. Нови хан, прониква в жилището и извършва кражба на 3 телевизора, прахосмукачка, спално легло с матрак, готварска печка, пералня, настолен компютър заедно с плазмен монитор-17 инча, клавиатура и мишка, съобщава "24 часа".

От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия по горещи следи от служители на участък Якимово е установено, че извършители на деянието са криминално проявени четирима мъже от с. Якимово. В домовете, обитавани от извършителите са намерени и иззети вещите обект на кражба. Образувано е досъдебно производство.

Кражбата станала за времето от 20-ти януари до 1-ви февруари. За времето от 15-ти август до 28-ми януари т.г., неизвестен апаш проникнал в незаключена къща намираща се в същото село, собственост на жител на с.Якимово и успял да измъкне една спалня, четирикрилен гардероб и ракла. По случая е образувана преписка.

От проведените незабавни издирвателни мероприятия по горещи следи от служители на участък Якимово е разкрит извършителя на деянието жител от с. Якимово. Вещите, обект на кражбата са намерени и иззети от дома на извършителя.

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за май на тема "Модерни в клас" ТУК!