Обсъждат тенденциите в приключенския туризъм

  • 22 март 2019, 11:02
  • Default profile Автор Жулиета Цветкова
Medium %d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b1 %d0%b0%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd

Дискусия на тема „Приключенски туризъм – тенденции и пазарна динамика“ се провежда днес във варненския Икономически университет в рамките на продължаващия форум „Кариери“. Съорганизатор е Българският център по предприемачество, а лектор ще бъде  Милена Николова – член на Търговската асоциация за приключенски туризъм и водеща на програми за обмяна на знания, обучения и иновации.

Тя ще запознае аудиторията с големите тенденции, които се очертава да формират близкото бъдеще на туристическата индустрия и по-конкретно – на приключенския туризъм. Наред с предизвикателствата, пред които е изправена глобалната индустрия, ще бъдат обсъдени и интересни иновации, които дават възможност за креативни бизнес решения в близко бъдеще.

Милена Димитрова е специалист в сферата на туризма и туристическото поведение, вникване в пазарната динамика и откриване на тенденциите за бъдещото развитие. Има опит в международни проекти в повече от 20 страни, където се изявява като преподавател и водещ лектор на събития и обучения. Често е съветник на проекти на Световната банка, насочени към туризма като ключ към икономическо развитие.

Тя има докторска степен по потребителско поведение и устойчив туризъм от бизнес университета „Джордж Уошингтън“ във Вашингтон и магистърска степен по социална и организационна психология от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Дискусията започва в 14 ч. в зала 1 на Икономическия университет. Входът е свободен, без предварително записване.