Отговорни компании в "Игри за добрини" в София

  • 11 октомври 2018, 08:16
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium volleyball 2582096 960 720

Последният турнир с кауза от програмата „Игри за добрини” ще се състои на 13 октомври в столичната зала Овергаз Арена, където любителските отбори по волейбол ще се борят за спечелването на наградния фонд. Турнирът се осъществява със съдействието на Овергаз, професионалната подкрепа на Волейболна академия "Стойчев - Казийски" и в партньорство с BCause: в помощ на благотворителността.

Таксата за участие е на стойност 750 лв. за членове на Мрежата и 850 лв. за компании извън членската листа. В състезанието могат да се включат и сборни любителски отбори. Задължително условие за участие е състезателите да не са картотекирани играчи или професионалисти.

 „Игри за добрини“ цели да покаже, че отговорните компании, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. За целта Мрежата организира спортни турнири, в които всяка участваща компания се бори за избрана от нея социална кауза. Печелейки турнира, тя печели и наградния фонд, който бива дарен на избраната от отбора кауза.

„Игри за добрини“ е част от колективната програма на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН „Здрави на работа“ в изпълнение на Стратегическия план 2015+ за работа по Целите на ООН за устойчиво развитие и, по-точно Цел 3 “Осигуряване на здравословен начин на живот и стимулиране на благосъстоянието на всички във всички възрасти”.

Гласувайте за Конкурс "Кмет на месеца" за май на тема "Модерни в клас" ТУК!