Откриха мъртви баща и син в езеро край Димчево

  • 30 ноември 2015, 15:39
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54ee05d2214d3

Обявените за издирване от полицията в Бургас Танчо Петков и 15-годишният му син са намерени мъртви във водите на езерото “Мандра”, в близост до село Димчево, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.


В резултат на съвместните издирвателните действия, осъществени от служители на отдел “Криминална полиция” при ОД на МВР-Бургас, Четвърто Районно управление-Бургас, Районна служба “Пожарна безопаност и защита на населението” - Бургас и водолазни екипи от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Варна, в 14.30 часа във водите на езерото “Мандра” в близост до село Димчево е открито тялото на 15 годишния Йорам Петков от Бургас.


Два часа по-късно е открито и тялото на 44-годишния му баща - Танчо Петков, с когото младежа влязъл около 18.30 часа на 24 ноевмри да лови риба в езерото. Припомняме, че двамата бяха обявени за издирване от 25 ноември, когато рано сутринта лодка им бе открита празна в езерото “Мандра” край село Димчево. Телата на Йорам и Танчо Петкови са откарани за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ-Бургас. По случая в Четвърто Районно управление-Бургас е образувано досъдебно производство.