Откриха пачки от по 500 евро в кметски килим

  • 16 април 2015, 04:17
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 52a5bfe776415

Забравени пачки от банкноти по 500 евро изпаднали от килим, след като стопанката му го оставила за пране в южно градче на Хасковска област, съобщава “Хасковска Марица”. Любопитното в историята е, че килимът бил занесен от съпругата на кмета. Изданието не уточнява нито града, нито името на кмета. Случката се разиграла посред бял ден и вече десетина дни била най-коментираната тема в града.


Жената на управника оставила за пране навит на руло килим в близка до дома си автомивка, разказали запознати. Когато служителят развил постелката, останал като гръмнат. От нея изпаднали три пачки, всяка с банкноти от по 500 евро. След първоначалния шок момчето се окопитило и звъннало на оставения за връзка телефон.


Кметът тутакси отърчал, за да си прибере пачките, гласи градската мълва. За благодарност управникът броил 10 лева на служителя на автомивката, за да се почерпи, шушукат с ирония по местните кафенета и се чудели колко ли пачки още има първенецът, след като очевидно е скрил и от себе изпадналите от килима.