Павел Гуджеров залага на сигурността за жителите на Раковски

  • 16 октомври 2015, 12:53
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 54c5fcdcd652c

Представители на ГЕРБ в град Раковски, начело с кандидата на партията за кмет Павел Гуджеров, кандидата за кмет на Белозем Иван Тачев и кандидатите за общински съветници се срещнаха с работници на „Амико А“, „Агриндо”, „Стенли олива”, „ИНСА”, Цех „Георги Нейков“, както и с възрастни хора от Пенсионерския клуб в с. Белозем. 


По време на дискусията с тях Павел Гуджеров обяви, че като заместник-министър по околната среда и водите се е нагледал на бедствия и трагедии за цял един живот и  затова като основен приоритет е заложил в програмата си осигуряване на сигурност за жителите на общината. За това ще положи всички усилия да не допусне да се случи бедствена ситуация в нито едно от населените места в общината, съобщава пловдивският "Марица". 


„Ще продължим да осигуряваме финансиране по европейските програми за общината и бизнеса чрез всички възможни източници. Ще се възползваме от помощта на Местната инициативна група, благодарение на която в Раковски и населените места от общината се вляха около 3 милиона лева в местната икономика. Сред тях е финансиране на  изграждането на съблекалните на спортен комплекс „Чавдар“,  изтъкна още Гуджеров.