Плевен остава три дни без топла вода

  • 01 октомври 2020, 17:30
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium voda

„Топлофикация Плевен“ планира прекъсване на топлоподаването към клиентите, които ползват услугите на дружеството следващата седмица.

„Във връзка с планирани ремонтни дейности от страна на „Булгартрансгаз“ и последващо преустановяване на подаването на природен газ от „Булгаргаз“ към „Топлофикация Плевен“, се налага спиране на топлата вода към клиентите“, заяви изпълнителният директор на „Топлофикация Плевен“ инж. Василев.

Топлоподаването ще бъде преустановено от 8:00 часа на 06.10.2020 година до 21:00 часа на 08.10.2020 година, като без топла вода ще останат всички клиенти на „Топлофикация Плевен“.

„Извинявам се за неудобството на всички ползватели на нашите услуги, но подобен тип ремонтни дейности са задължителни и е по-добре да бъдат извършени извън отоплителния сезон, за да не се стига до спиране на парното в студено време. Благодаря за разбирането!“, допълни инж. Василев.

Директорът обясни още, че по време на спирането от дружеството също са предвидили да извършат някои важни ремонтни дейности по съоръженията, за да не се налага повторно прекъсване на топлоподаването към клиентите на „Топлофикация Плевен“.