Поморие заключи библиотеките и пенсионерските клубове

  • 13 март 2020, 13:39
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 20200313 113756

Музеите, библиотеките и залите на читалищата в община Поморие са затворени за външни лица. Пенсионерските клубове също са затворени до второ нареждане. Това обяви кметът на общината – Иван Алексиев, във връзка с обявеното извънредно положение в страната заради разпространението на коноравирус.

Училищата и детските градини на територията на община Поморие временно преустановяват учебните занятия до второ нареждане. Изключение прави само ДГ „Теменуга“ в гр. Ахелой, където остава дежурна група от 14 деца.

До второ нареждане се затварят всички спортни съоръжения, площадки, фитнес, интернет и игрални зали, нощни клубове и всички други места, събиращи големи групи от хора в затворени помещения.

Общинска администрация-Поморие променя само приемното време на граждани в Центъра за административно обслужване. Обслужването на граждани ще се извършва от 09.00 ч. до 12.00 ч. и от 14.00 ч. до 16.00 ч. Приемните дни на кмета, заместник-кметовете и дирекциите остават непроменени – вторник и четвъртък от 10.00 ч. до 12.00 ч.

Призовават с гражданите максимално да използват електронните онлайн услуги на Община Поморие.

Снимка: Община Поморие