Продавачи на царевица пласират и дрога по морето

  • 14 юни 2016, 21:44
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 59bec770 7a29 921a

Над 400 са дилърите по морето, които са ангажирани с разпространението на дрога през летния сезон. Това пише „Монитор“, позовавайки се на полицейски източници. МВР вече разполагало с имената на бандитите и те ще бъдат следени изкъсо.


Акциите за респектиране на контингента започнаха веднага след престрелката, в която Димитър Желязков – Очите беше ранен, а негов гард беше убит. Според основната версия на разследващите инцидентът е станал заради спор за разпределението на таксиметровите стоянки, но респектирането от страна на полицията ще обхване всички сфери на престъпната дейност по Черноморието.


Според оперативна информация, специално в Слънчев бряг почти всеки търговец, без значение от дейността му, е ангажиран и с продажбата на дрога. Разследващите получили данни, че дори продавачите на царевица на плажа са заредени с наркотици. Същото се отнасяло и за татуистите, които са почти на всеки ъгъл в курорта. В продажбата на опиати били замесени дори и рентиерите на колела и скутерчета в курорта.