Продават къщата на стрелеца от Лясковец

  • 16 май 2014, 13:40
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium 535143860e4ad

Стефанка, майката на стрелецът Петко от Лясковец продава къщата им. Това обяви самата тя след като стана ясно, че няма да влиза в психиатрия, след като великотърновският окръжен съд прекрати делото срещу нея.

"Нямам какво да правя тук, ще си взема само мебелите и ще продам имота си. Нямам сили да се върна в тази къща. Вече дори имам запитвания от купувачи", каза Стефанка. Все още майката на Петко нощува в приюта на Евангелската църква в Горна Оряховица и не смее да се прибере сама в потрошеното си жилище.


Междувременно синът на Стефанка, Петко бил преместен от затворническата болница в София за психиатрична експертиза в болница в град Ловеч. Майка му каза, че той никак не бил добре и едва можел да сяда на леглото, но не и да става от него.


Спецакцията в Лясковец по неутрализирането на стрелеца, при която загинаха един служител на МВР, а други трима бяха ранени, се проведе рано сутринта на 14 март. При опит да бъде иззет незаконен боен арсенал от дома на Петков, мъжът откри огън по полицаите.


*Още новини от Лясковец четете тук.