Разкриват работа за 200 в новия RETAIL PARK YAMBOL

  • 20 февруари 2020, 06:52
  • Default profile Автор Kmeta.bg
Medium %d0%af%d0%bc%d0%b1%d0%be%d0%bb %d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bd

Инвестицията за над 12 милиона лева и откриване на над 200 нови работни места предстоят в Ямбол. Това ще стане с проекта RETAIL PARK YAMBOL, чиято първа копка ще бъде направена днес. Водосвет за освещаване на мястото ще бъде отслужен от Сливенския митрополит Негово Високопреосвещенство Йоаникий.

На церемонията ще присъстват кметът на Ямбол Валентин Ревански и областният управител Димитър Иванов. Гости ще бъдат и представители на известни брандове.

RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден в централната градска част на Ямбол в непосредствена близост до река Тунджа. Новопроектираният търговски център и новоизграждащият се мост, който ще свързва комплекса с главната транспортна артерия на града  - „Крайречен Булевард“, ще докарат доста удобства на жителите и гостите на града.

Новоизграденият мост ще осигурява удобен достъп до търговския обект, провеждайки товарен и автобусен транспорт, велосипедно и пешеходно движение в двете посоки. Комплексът ще бъде достъпен от три страни през входове, обезпечени с бариери. RETAIL PARK YAMBOL ще бъде изграден на площ от 33 592 кв. м.

Снимка от Ямбол: Община Ямбол